Asia Kitchen Makaron sojowy Longkou Vermicelli 100 g

Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung,...
3,69
Cena za kg : 36.9zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 3,69 zł

Opis

Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Azjaci najczęściej spożywają ten rodzaj makaronu z zupami, daniami z Woka (smażony makaron) lub poszatkowany dodają do sajgonek. Można go również użyć do sałatek czy deserów. Jest neutralny w smaku, a tym samym uniwersalny oraz chłonący smaki potraw z nim przyrządzanych.

Szczegóły - Asia Kitchen Makaron sojowy Longkou Vermicelli 100 g

  • Producent: Asia Kitchen
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 6927079421359
  • EAN: 6927079421359
  • Wymiary: 15 x 10.5 x 4 cm

Składniki - Asia Kitchen Makaron sojowy Longkou Vermicelli 100 g

Skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda

Wartości odżywcze

  • Energia* 1462 KJ /344 Kcal;
  • Tłuszcz* 0 g - w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone * 0 g;
  • Węglowodany * 86 g; - w tym
  • cukry* 0 g;
  • Białko* 0 g;
  • Sól* 0,04 g;

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane producenta/dystrybutora

Beagley Copperman, ul.Grzecznorawskiego, 26-600 Radom

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również