Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone...

22.46 zł

-25%

29.96 zł

Dodaj do schowka

Opis


Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych.
W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Szczegóły - Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

  • Autor: Aleksandra Halarewicz
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo SBM
  • Seria: Seria Wademekum
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2015
  • Ilość stron: 192
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 70270001444KS
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788378458609
  • EAN: 9788378458609
  • Wymiary: 16.5x24.0cm

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt