Bakalland Zestaw batonów proteinowych - mix smaków 18 x 35 g
- Bakalland
-
ZEST_BAKA008
Opis
Baton Proteinowy Kakao 6 x 35 g
Baton proteinowy z dodatkiem kakao, w którym głównym źródłem białka jest izolat białek mleka (MPI), charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną. Wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez.
Baton Proteinowy Karmel 6 x 35 g
Baton proteinowy o smaku słonego karmelu, w którym głównym źródłem białka jest izolat białek mleka (MPI), charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną. Wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez.
Baton Proteinowy Wanilia 6 x 35 g
Baton proteinowy waniliowy, w którym głównym źródłem białka jest izolat białek mleka (MPI), charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną. Wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez.
Szczegóły - Bakalland Zestaw batonów proteinowych - mix smaków 18 x 35 g
- Producent: Bakalland
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: ZEST_BAKA008
- Powiązane tematy: Produkty bez cukru, Produkty wegetariańskie, Produkty bezglutenowe, przekąski do szkoły
Produkty w zestawie (3)
Składniki - Bakalland Zestaw batonów proteinowych - mix smaków 18 x 35 g
Baton Proteinowy Kakao
Izolat białek mleka MPI 31,6%, substancja słodząca: maltitole; pasta z prażonych orzeszków arachidowych, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat białka sojowego, olej palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3%, błonnik akacjowy, aromaty, sól, emulgator: lecytyny; witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez.
Baton Proteinowy Karmel
Izolat białek mleka MPI 31,4%, substancja słodząca: maltitole; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; pasta z prażonych orzeszków arachidowych, izolat białka sojowego, olej palmowy, sól, aromaty, błonnik akacjowy, emulgator: lecytyny; witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu.
Baton Proteinowy Wanilia
Izolat białek mleka MPI 32%, substancja słodząca: maltitole; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat białka sojowego, olej palmowy, pasta z prażonych orzeszków arachidowych, błonnik akacjowy, emulgator: lecytyny; wanilia w proszku 0,16%, sól, aromaty, witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez.
Wartości odżywcze
Baton Proteinowy Kakao
W 100 g:
- Wartość energetyczna 1543 kJ/368 kcal
- Tłuszcz 14 g w tym
- kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g
- Węglowodany 21 g w tym
- cukry 1,0 g
- Błonnik 2,8 g
- Białko 38 g
- Sól 1,13 g
Witaminy i składniki mineralne w 100 g:
- Witamina A 349 µg
- Witamina D 2,2 µg
- Witamina C 34 mg
- Tiamina (Wit.B1) 0,49 mg
- Ryboflawina (Wit.B2) 0,60 mg
- Witamina B6 0,60 mg
- Witamina B12 1,1 µg
- Magnez 163 mg
Baton Proteinowy Karmel
W 100 g:
- Wartość energetyczna 1530 kJ/364 kcal
- Tłuszcz 13 g w tym
- kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g
- Węglowodany 23 g w tym
- cukry 0,9 g
- Błonnik 1,5 g
- Białko 38 g
- Sól 1,74 g
Witaminy i składniki mineralne w 100 g:
- Witamina A 349 µg
- Witamina D 2,2 µg
- Witamina C 34 mg
- Tiamina (Wit.B1) 0,49 mg
- Ryboflawina (Wit.B2) 0,60 mg
- Witamina B6 0,60 mg
- Witamina B12 1,1 µg
- Magnez 163 mg
Baton Proteinowy Wanilia
W 100 g:
- Wartość energetyczna 1453 kJ/345 kcal
- Tłuszcz 10 g w tym
- kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g
- Węglowodany 24 g w tym
- cukry 0,6 g
- Błonnik 1,5 g
- Białko 39 g
- Sól 1,65 g
Witaminy i składniki mineralne w 100 g:
- Witamina A 349 µg
- Witamina D 2,2 µg
- Witamina C 34 mg
- Tiamina (Wit.B1) 0,49 mg
- Ryboflawina (Wit.B2) 0,60 mg
- Witamina B6 0,60 mg
- Witamina B12 1,1 µg
- Magnez 163 mg
Sposób przygotowania i przechowywania
Produkty gotowe. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna
Produkty zawierają orzeszki ziemne, soję i mleko, może zawierać: Zboża zawierające gluten, orzechy i nasiona sezamu.
Dane producenta/dystrybutora
Bakalland S.A., ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa