Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
- Pascal
-
9788381038249
Opis
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Szczegóły - Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
- Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
- Autor: Agnieszka Bednarska
- Wydawnictwo Pascal
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2021
- Ilość stron: 272
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381038249
- Język: polski
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788381038249
- EAN: 9788381038249
- Wymiary: 16.2x23.5cm