Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
- Savill Antoinette
- RM
-
9788381515443
"100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje...
26,36 zł
Opis
"100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
"
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
"
Szczegóły - Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
- Autor: Savill Antoinette
- Wydawnictwo RM
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2022
- Ilość stron: 224
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381515443
- Język: polski
- Podtytuł: Kuchnia domowa
- Oryginalny tytuł: Learn to cook wheat, gluten and dairy free
- Tłumacz: Skawran Katarzyna
- Nr wydania: 3
- ISBN: 9788381515443
- EAN: 9788381515443
- Wymiary: 16x23.5 cm
- Powiązane tematy: Dieta bezglutenowa - książki kucharskie z przepisami bez glutenu
Dane producenta
Wydawnictwo RM, Mińska 25, 03-808 Warszawa, Polska, handlowy@rm.com.pl, tel. 22 870 60 46
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy:
Zaoszczędź na wyprzedaży >>
Cambridge Lower Secondary Science Workbook 9 with Digital Access (1 Year)
Diane Fellowes-Freeman
Mary Jones
Michael Smyth
57,02 zł
w magazynie
Bestsellery - Diety i zdrowe odżywianie
Zdrowe serce. Dieta ajurwedą i praktyczne porady
9,99 zł
Cena regularna:
49,90 zł
-80%
Najniższa cena:
12,99 zł
-23%
Smart Plants. Jak wykorzystać naturalne nootropiki, by usprawnić myślenie, koncentrację i pamięć
8,86 zł
Cena regularna:
59,90 zł
-85%
Najniższa cena:
11,82 zł
-25%