Bio Food Ocet jabłkowy niefiltrowany 250ml bio

Promocja:
Najlepsze ceny!
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru). Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)

6.99 zł

-33%

10.48 zł

Cena za L : 27.96zł

Dodaj do schowka

Opis

Znany od pokoleń ze swych cudownych właściwości ocet jabłkowy to niezastąpiony dodatek w naszej kuchni. Ocet jabłkowy wykazuje również działanie antybakteryjne i antyseptyczne. Ponadto ocet jabłkowy to także świetny środek kosmetyczny, dzięki któremu możemy poprawić stan naszych włosów i dodać im blasku.

Zastosowanie octu jabłkowego w kuchni:

  • doskonały do dressingów i sałatek
  • składnik marynat do mięs
  • dodatek do ryb
  • dodatek do napojów

Ocet z polskich jabłek to doskonała oraz zdecydowanie zdrowsza i tańsza alternatywa dla wszelkiego rodzaju drogich kosmetyków, które w swoim składzie posiadają duże ilości związków chemicznych oraz sztucznych substancji zapachowych i barwiących.

Opakowanie zawiera 250 ml produktu.

Należy przechowywać je w zacienionym miejscu i temperaturze pokojowej.

Marka BIO FOOD, czyli producent octu z polskich jabłek to firma z wieloletnią tradycją oraz ciesząca się doskonałymi opiniami i zadowoleniem konsumentów od wielu lat.

Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)

Uwaga: Przed spożyciem wstrząsnąć.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16 kcal, Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, Węglowodany: 0,6 g, w tym cukry: 0,3 g , Białko: 0,4 g, Sól: 0,013 g.

Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.

Szczegóły - Bio Food Ocet jabłkowy niefiltrowany 250ml bio

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt