BioLife M±ka kukurydziana 500 g TAK

SKŁADNIKI m±ka kukurydziana ekologiczna. OPIS Ekologiczn± m±kę kukurydzian± otrzymuje się w wyniku zmielenia ziaren kukurydzy. Wykorzystywana jako substytut m±ki pszennej dla osób unikaj±cych glutenu. Doskonale sprawdza się w diecie osób starszych i dzieci, ponieważ jest lekkostrawna i dostarcza...
9,01
Cena za kg : 18.02zł
Opis

SKŁADNIKI
m±ka kukurydziana ekologiczna.

OPIS
Ekologiczn± m±kę kukurydzian± otrzymuje się w wyniku zmielenia ziaren kukurydzy. Wykorzystywana jako substytut m±ki pszennej dla osób unikaj±cych glutenu. Doskonale sprawdza się w diecie osób starszych i dzieci, ponieważ jest lekkostrawna i dostarcza dużo energii. Używana do wypieku ciast, ciasteczek, tradycyjnej tortilli, nale¶ników, omletów i panierowania.

WARTO¦Ć ODŻYWCZA W 100 g
Warto¶ć energetyczna: 1454 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, soję, orzechy oraz gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Szczegóły - BioLife M±ka kukurydziana 500 g TAK

Składniki - BioLife M±ka kukurydziana 500 g TAK

M±ka kukurydziana, ekologiczna 100 %.

Warto¶ci odżywcze

W 100 g/ml: Warto¶ć energetyczna 344/1454 Kcal/Kj, Tłuszcz 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.4 g, Węglowodany 66.3 g, w tym cukry 1.3 g, Białko 8.7 g, Sól 0 g, Błonnik g

Sposób przygotowania i przechowywania

Używana jest do pieczenia ciast, ciasteczek, tortilli, omletów, nale¶ników i panierowania. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać sezam, soję, orzechy i gluten.

Dane producenta

BioLife Sp. z o.o., ul. Miodowa 17, 17-100 Bielsk Podlaski, Polska, office@biolife-poland.com

Recenzje

Podziel się swoj± opini±

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




ZaoszczędĽ na wyprzedaży >>

Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowo¶ci - Produkty spożywcze i Delikatesy