Cereal Terra Fasolka cannellini z pomidorami 270 g Bio

Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Produkt bezglutenowy. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
15,60
Cena za kg : 57.78zł

Chwilowo niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 8,95 zł

Opis

Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.

Pakowano w atmosferze ochronnej.

Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Produkt bezglutenowy.

Nie wymaga przechowywania w lodówce.

Szczegóły - Cereal Terra Fasolka cannellini z pomidorami 270 g Bio

  • Producent: Cereal Terra
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 8024336014458
  • EAN: 8024336014458
  • Wymiary: 4 x 8 x 15 cm

Składniki - Cereal Terra Fasolka cannellini z pomidorami 270 g Bio

Fasola cannellini* 37%, pulpa pomidorowa* 32%, bulion warzywny* (woda, sól, skrobia kukurydziana*, suszone warzywa* w zmiennych proporcjach (cebula*, seler*, marchew*, por*, pietruszka*), kurkuma*, przyprawy*, ekstrakt drożdżowy*), cebula*, oliwa z oliwek extra virgin*, sól morska, wawrzyn*, pieprz czarny*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna: 501 kJ / 119 kcal
  • Tłuszcz: 3,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
  • Węglowodany: 14,6 g
  • w tym cukry: 1,5 g
  • Błonnik: 4,4 g
  • Białko: 4,5 g
  • Sól: 0,7 g

Sposób przygotowania i przechowywania

  • W garnku - Produkt przelać do garnka i podgrzać na małym ogniu do wrzenia.
  • W mikrofali - Zdjąć papierowe opakowanie, potrząsnąć pudełkiem, zdjąć folię i podgrzewać przez 3 minuty, 600 W.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć natychmiast po otwarciu.

Informacja alergenna

Seler. Może zawierać orzechy, soję, gorczycę, nasiona sezamu.

Dane producenta/dystrybutora

CerealTerra Via Ricardesco n 15/17 Cirie - Italy

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również