Cocoa Czekolada kokosowa 50 g Bio

Czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego mleczka kokosowego to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa! BEZ CUKRU BIAŁEGO I GLUTENU: Ciesz...

11.99

-9%

13.15 zł

Cena za kg : 239.8zł

Dodaj do schowka

Opis

Czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego mleczka kokosowego to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa!

  • BEZ CUKRU BIAŁEGO I GLUTENU: Ciesz się czekoladą bez białego cukru. Nasze czekolady  są słodzone nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Niski indeks glikemiczny.GI 35.
  • WEGAŃSKI: Wyłącznie wegańskie surowce pozyskiwane z upraw ekologicznych.
  • SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze.
  • EKO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących  z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.

Składniki - Cocoa Czekolada kokosowa 50 g Bio

cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16%, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
zawartość masy kakaowej min. 45%

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna 2490 kJ / 599 kcal
  • Tłuszcz: 44,0 g;
  • w tym kwasy nasycone: 30,0 g;
  • Węglowodany: 44,0 g;
  • w tym cukry: 41,0 g;
  • Błonnik: 4,0 g
  • Białko: 4,0 g;
  • Sól: 0,1 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać ORZECHY.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Cocoa Czekolada kokosowa 50 g Bio

Inni Klienci kupili również