Dania Z Truskawkami Dobra Kuchnia Outlet

Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc. Truskawki zawierają wiele wartościowych składników: witaminę C,...
1,79

Produkt niedostępny

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc. Truskawki zawierają wiele wartościowych składników: witaminę C, fosfor, żelazo, antycyjany. Są niskokaloryczne. Owoce można spożywać na surowo, wykorzystywać jako dodatki do dań (nie tylko słodkich), popularne są także przetwory z truskawek. Dobrze znoszą zamrażanie, a z liści truskawek sporządza się herbatkę ziołową. Truskawki to owoc popularny i lubiany.

Szczegóły - Dania Z Truskawkami Dobra Kuchnia

  • Autorzy: Grzegorz Drużbański, Iwona Czarnkowska, Jolanta Bąk
  • Wydawnictwo Dragon
  • Seria Dobra Kuchnia
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 48
  • Format: 13.5 x 20.5
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978836297668333
  • EAN: 978836297668333

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Książki kucharskie

Nowości - Książki