Domowa masarnia
- Delta-WZ s.c. Wydawnictwo oświatowe
-
9788371758690
-
1 dzień + czas dostawy
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je...
Opis
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Szczegóły - Domowa masarnia
- Autor: Bernhard Gahm
- Wydawnictwo Delta-WZ s.c. Wydawnictwo oświatowe
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2016
- Ilość stron: 148
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788371758690
- Język: polski
- Podtytuł: ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
- Oryginalny tytuł: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
- Tłumacz: Barbara Floriańczyk
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788371758690
- EAN: 9788371758690
- Wymiary: 17x23.5 cm
- Powiązane tematy: Noc Wyprzedaży, Zdrowe nawyki