Domowa masarnia

Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je...
15,83 * 30,50 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 15,63 zł

Opis

Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Szczegóły - Domowa masarnia

  • Autor: Bernhard Gahm
  • Wydawnictwo Delta-WZ s.c. Wydawnictwo oświatowe
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2016
  • Ilość stron: 148
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788371758690
  • Język: polski
  • Podtytuł: ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
  • Oryginalny tytuł: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
  • Tłumacz: Barbara Floriańczyk
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788371758690
  • EAN: 9788371758690
  • Wymiary: 17x23.5 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt