Dzika fermentacja

  • 9788365601582
  • 1 dzień + czas dostawy
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem,...

37.42 zł

-25%

49.90 zł

Dodaj do schowka

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji.

Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

 

Przeczytaj darmowy fragment książki

___

Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. - "The New York Times"

Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. - Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation