Ekko Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno 500 ml Bio

Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe.
19,62
Cena za L : 39.24zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 16,77 zł

W zestawie najtaniej >>

Opis

Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K.

Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza.

Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe.

Szczegóły - Ekko Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno 500 ml Bio

  • Producent: Ekko
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 4779048081208
  • EAN: 4779048081208
  • Wymiary: 27 x 6 x 6 cm

Składniki - Ekko Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno 500 ml Bio

ekologiczny olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno.

Wartości odżywcze

W 100 ml

  • Wartość energetyczna: 3415 kJ/850 kcal
  • Tłuszcz: 99,9 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
  • kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 57 g
  • kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 28 g
  • Węglowodany: 0 g
  • w tym cukry: 0 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0 g
  • Witamina E: 32 mg (267 %)**
  • Witamina K: 26,2 µg (34,9 %)**

** - dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 1,5 miesiąca od otwarcia.

Dane producenta/dystrybutora

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również