Fabijańscy Makaron kukurydziany nitka bez glutenu 250 g Bio

Makaron kukurydziany jest bogaty w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i...
10,99 * 11,20 zł
Cena za kg : 43.96zł
*cena detaliczna

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 10,99 zł

Opis

Makaron kukurydziany jest bogaty w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i piękny, złocisty kolor. Polecany jest osobom, które stosują diety niskobiałkową oraz cierpiącym na choroby nerek lub wątroby. Makaron kukurydziany może być spożywany przez osoby wykluczające ze swojej diety gluten, ponieważ nie zawiera tego alergenu. Wysoka zawartość błonnik sprawia, że idealnie sprawdza się w dietach redukcyjnych.

Szczegóły - Fabijańscy Makaron kukurydziany nitka bez glutenu 250 g Bio

  • Producent: Fabijańscy
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5902811253048
  • EAN: 5902811253048
  • Wymiary: 31 x 12 x 6 cm

Składniki - Fabijańscy Makaron kukurydziany nitka bez glutenu 250 g Bio

ekologiczna mąka kukurydziana, woda żródlana

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna 1527 kJ / 361 kcal
  • Tłuszcz 2,9 g w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
  • Węglowodany 76 g w tym
  • cukry 0,8 g
  • Błonnik 2,4 g
  • Białko 7 g
  • Sól <0,01 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Dane producenta/dystrybutora

Fabijański sp. Z o.o., Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również