Fabijańscy Makaron kukurydziany świderek fusilli bezglutenowy 250 g Bio

Makaron kukurydziany jest bogata w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i...

10.19 zł

Cena za kg : 40.76zł

Dodaj do schowka

Opis

Makaron kukurydziany jest bogata w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i piękny, złocisty kolor. Polecany jest osobom, które stosują diety niskobiałkową oraz cierpiącym na choroby nerek lub wątroby. Makaron kukurydziany może być spożywany przez osoby wykluczające ze swojej diety gluten, ponieważ nie zawiera ON tego alergenu. Wysoka zawartość błonnik sprawia, że idealnie sprawdza się w dietach redukcyjnych.

Składniki - Fabijańscy Makaron kukurydziany świderek fusilli bezglutenowy 250 g Bio

ekologiczna mąka kukurydziana, woda żródlana

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna 1527 kJ / 361 kcal Tłuszcz 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 76 g w tym cukry 1,2 g Błonnik 2,4 g Białko 6,7 g Sól 0,0 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Dane producenta/dystrybutora

Fabijański sp. Z o.o., Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin

Recenzje

Ocena 

Bardzo dobry smak i wysoka jakość. Bardzo delikatny. Polecam.

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Fabijańscy Makaron kukurydziany świderek fusilli bezglutenowy 250 g Bio