NOWOŚĆ Farabella Makaron tagliatelle bezglutenowy 250 g

Farabella Makaron tagliatelle bezglutenowy 250 g

To niezastąpiona alternatywa dla osób przestrzegających diety bezglutenowej. W smaku, mimo bezglutenowości, nie odbiegają od smaku makaronu klasycznego. Produkty Farabella: włoskie bezglutenowe makarony, wyłącznie naturalne i wysokiej jakości składniki, bez modyfikacji gmo, pożywne i zdrowe,...

5.99 zł

-74%

22.99 zł

Cena za kg : 23.96zł

Dodaj do schowka

Opis marketingowy

To niezastąpiona alternatywa dla osób przestrzegających diety bezglutenowej. W smaku, mimo bezglutenowości, nie odbiegają od smaku makaronu klasycznego.

Produkty Farabella: włoskie bezglutenowe makarony, wyłącznie naturalne i wysokiej jakości składniki, bez modyfikacji gmo, pożywne i zdrowe, produkowane są na terenach Parku Narodowego Maiella, słynącego z nieskazitelnie czystej wody i powietrza.

Składniki - Farabella Makaron tagliatelle bezglutenowy 250 g

Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1500 kJ / 350 kcal,
  • tłuszcz 1,4 g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g,
  • węglowodany 78 g,
  • w tym cukry 1,5 g,
  • białko 6,8 g,
  • sól g.

Sposób przygotowania i przechowywania

Sposób przygotowania: Zagotuj 2 l wody z łyżką soli (10 g). Wrzuć makaron do garnka i delikatnie mieszając gotuj 4 minuty. Zdejmij garnek z ognia i zostaw w nim makaron na 4 minuty, żeby uzyskał odpowiedni stopień miękkości. Następnie odcedź i podawaj z ulubionym sosem.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane producenta/dystrybutora

Dane producenta: De care group sp. z o.o. i wsp. Sp. Kom., Pieńków 147 a, 05-152 Czosnów

Szczegóły - Farabella Makaron tagliatelle bezglutenowy 250 g

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt