Fermentacja warzyw

  • 9788365601209
  • 1 dzień + czas dostawy
Must have wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki...

44.93 zł

-25%

59.90 zł

Dodaj do schowka

Opis

Must have  wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe.

W tej książce znajdziesz ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół. Co najważniejsze – nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami i poświęcać na kulinarne eksperymenty całego dnia! Dzięki tym wyważonym przepisom możesz szybko i sprawnie wykonać mniejsze porcje fermentowanych pyszności. Poznasz podstawy procesów fermentacji, dowiesz się jakie problemy możesz napotkać w czasie pracy w kuchni oraz jakich naczyń najlepiej używać.
Wypróbuj fermentowanych śniadań, lunchy, koktajli, a nawet… deserów!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Fermentacja warzyw

  • Tytuł: Fermentacja warzyw
  • Autorzy: Christopher Shockey, Kirsten Shockey
  • Wydawnictwo Vivante
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2017
  • Ilość stron: 368
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788365601209
  • Język: polski
  • Podtytuł: Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
  • Oryginalny tytuł: Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes
  • Tłumacz: Bartłomiej Kotarski
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788365601209
  • EAN: 9788365601209
  • Wymiary: 22.0x22.5x2.5 cm