Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej Outlet

  • 978836482212433
Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot...

16.50 zł

-45%

30.00 zł

Chwilowo niedostępny

Dodaj do schowka

Opis

Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

  • Autor: Brillat-Savarin Anthelme
  • Wydawnictwo Państwowy Instytut Wydawniczy
  • Oprawa: Twarda
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978836482212433
  • ISBN: 9788364822124
  • EAN: 978836482212433
  • Wymiary: 12.5x20.0x2 cm