Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową Outlet
- Galaktyka
-
978837579551633
-
72 godziny + czas dostawy
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.Książka Gluten na widelcu :• przedstawia...
Opis
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.
Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Szczegóły - Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
- Autorzy: Rory Jones, Peter H. R. Green
- Wydawnictwo Galaktyka
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2016
- Ilość stron: 322
- Kod producenta: 9788375795516
- Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
- Model: 978837579551633
- Język: polski
- ISBN: 9788375795516
- EAN: 978837579551633
- Wymiary: 16.0x24.5x2.5 cm
- Powiązane tematy: Zdrowe nawyki, Dieta bezglutenowa - książki kucharskie z przepisami bez glutenu