Hotelarstwo. Część 1. Organizacja pracy. Tom 1. Kwalifikacje T.11, T.12

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.
35,00

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 13,42 zł

Opis

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

FAQ

Rozwiewamy wątpliwości. Sprawdź sekcję Q&A

Jakie wydawnictwo opracowało tę książkę?
Publikacja Hotelarstwo. Część 1. Organizacja pracy. Tom 1. Kwalifikacje T.11, T.12 została opracowana przez Wydawnictwo Format-AB.


Skąd powinnam lub powinienem wiedzieć, że to właśnie ten podręcznik muszę kupić?
3 kroki do sprawdzenia zgodności zamawianych książek szkolnych z listą potrzebnych:
1. Sprawdź listę niezbędnych do kupienia podręczników w szkole.
2. Zwróć uwagę na zgodność tytułu, autorów, nazwę wydawnictwa.
3. Sprawdź, czy wymienione szczegóły znajdują się w opisie kupowanego produktu.


Która to jest część podręcznika?
To wydanie stanowi 1 część.


W jaką okładkę oprawiony jest podręcznik?
Podręcznik ma miękkie wydanie okładki, dzięki czemu wygodnie korzysta się z niego nawet na przystanku autobusowym.


W którym roku został wydany "Hotelarstwo. Część 1. Organizacja pracy. Tom 1. Kwalifikacje T.11, T.12"?
Ta pozycja została opublikowana w 2013 r. Od lat jest uznanym źródłem wiedzy i narzędziem dla wielu szkół. Przez ten okres zdobył zaufanie nauczycieli, co świadczy o jego wartości edukacyjnej.


W co, poza podręcznikami, warto zaopatrzyć ucznia?
Na stronach www szkół często można znaleźć informacje dotyczące dodatkowych wymagań odnośnie wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się: przybory do pisania, flamastry, artykuły plastyczne i kreatywne. Pamiętaj o nabyciu odpowiednich zeszytów! Plecak z motywem z ulubionej gry, piórnik z wizerunkiem lubianego zwierzaka... W rok szkolny warto wejść pewnie i we własnym stylu. Dedykowane artykuły szkolne dostarczą radości, a wręcz zwiększyć pewność siebie. Odpowiednie artykuły kreatywne mogą zainspirować do pracy twórczej. Sprawdź wyposażenie szkolne, z którymi warto zacząć rok szkolny.


Jeśli pomylę się podczas kupowania to mogę wymienić lub zwrócić podręcznik?
Oczywiście, że możesz zwrócić zakupiony podręcznik i zamówić ten, którego potrzebujesz. Więcej o tym, w jaki sposób można zwrócić produkt, przeczytasz na tej stronie.


Szczegóły - Hotelarstwo. Część 1. Organizacja pracy. Tom 1. Kwalifikacje T.11, T.12

  • Autor: Beata Sawicka
  • MEN: 90/2013
  • Wydawnictwo Format-AB
  • Rok wydania: 2013
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 188
  • Format: 16,5x23,5 cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788389184474
  • Język: polski
  • Podtytuł: Technikum
  • ISBN: 9788389184474

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również