Jajka. 200 Najlepszych Przepisów Kuchni Polskiej I Światowej Caprari Małgorzata Outlet

Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego...
12,45 * 24,90 zł
*cena detaliczna

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 12,45 zł

Opis

Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego organizmu. Jajka mają też ten ogromny plus, że są niskokaloryczne. A jeśli dodamy do tego fakt, że jajka nie kosztują dużo, to warto przygotowywać je na wiele sposobów. W książce przedstawiono jajka w różnych odsłonach: faszerowane, sadzone, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety, zapiekanki.

Szczegóły - Jajka. 200 Najlepszych Przepisów Kuchni Polskiej I Światowej Caprari Małgorzata

  • Autor: Małgorzata Caprari
  • Wydawnictwo Buchmann
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2013
  • Ilość stron: 208
  • Format: 23.5 x 16.5
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978837670656633
  • EAN: 978837670656633
  • Wymiary: 16.0x24.0x2 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również