Jajka. 200 Najlepszych Przepisów Kuchni Polskiej I Światowej Caprari Małgorzata Outlet
- Buchmann
-
978837670656633
Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego...
Opis
Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego organizmu. Jajka mają też ten ogromny plus, że są niskokaloryczne. A jeśli dodamy do tego fakt, że jajka nie kosztują dużo, to warto przygotowywać je na wiele sposobów. W książce przedstawiono jajka w różnych odsłonach: faszerowane, sadzone, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety, zapiekanki.
Szczegóły - Jajka. 200 Najlepszych Przepisów Kuchni Polskiej I Światowej Caprari Małgorzata
- Autor: Małgorzata Caprari
- Wydawnictwo Buchmann
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2013
- Ilość stron: 208
- Format: 23.5 x 16.5
- Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
- Model: 978837670656633
- EAN: 978837670656633
- Wymiary: 16.0x24.0x2 cm
- Powiązane tematy: Zdrowe nawyki