Jak gotować, by nie umrzeć przedwcześnie. Przepisy

  • 9788380159433
  • 3 dni
Kontynuacja międzynarodowego bestsellera Jak nie umrzeć przedwcześnie autorstwa uznanego specjalisty z zakresu zdrowego odżywiania doktora Michaela Gregera.Autor udowadnia, że wielu chorób można uniknąć lub odwrócić ich postęp za pomocą diety opartej o produkty roślinne. Tym razem poza prezentacją...

49.79 zł

-17%

59.99 zł

Dodaj do schowka

Opis

Kontynuacja międzynarodowego bestsellera Jak nie umrzeć przedwcześnie autorstwa uznanego specjalisty z zakresu zdrowego odżywiania doktora Michaela Gregera.

 

Autor udowadnia, że wielu chorób można uniknąć lub odwrócić ich postęp za pomocą diety opartej o produkty roślinne. Tym razem poza prezentacją naukowych dowodów na jej skuteczność Greger spełnia prośby swoich czytelników i przedstawia ponad 100 praktycznych, bogato ilustrowanych przepisów na pyszne dania, przekąski i napoje. Wszystkie zawierają składniki z Codziennego Tuzina – listy najzdrowszych produktów stworzonej przez autora.

Książka Jak gotować, by nie umrzeć przedwcześnie to pozycja obowiązkowa nie tylko dla wielbicieli diety roślinnej, ale wszystkich, którzy chcą cieszyć się lepszym zdrowiem i dłuższym życiem.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Jak gotować, by nie umrzeć przedwcześnie. Przepisy

  • Tytuł: Jak nie umrzeć przedwcześnie. Przepisy
  • Autorzy: Gene Stone, Michael Greger, Robin Robertson
  • Wydawnictwo Czarna Owca
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2018
  • Ilość stron: 272
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788380159433
  • Język: polski
  • Oryginalny tytuł: HOW NOT TO DIE COOKBOOK
  • Tłumacz: Szaczkus Olga
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788380159433
  • EAN: 9788380159433
  • Wymiary: 21.6x20.6x2 cm