Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
- RM
-
9788381512398
Opis
Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom!
Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym?
To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości. Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne
Szczegóły - Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
- Autor: Savill Antoinette
- Wydawnictwo RM
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2019
- Ilość stron: 224
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381512398
- Język: polski
- Podtytuł: Kuchnia domowa
- Tłumacz: Skawran Katarzyna
- Nr wydania: 2
- ISBN: 9788381512398
- EAN: 9788381512398
- Wymiary: 16.0x23.0x2 cm
- Powiązane tematy: Zdrowe nawyki