Kiełbasy własnego wyrobu

Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne...

22.88 zł

-18%

27.90 zł

Dodaj do schowka

Opis

Untitled document
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.
Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
rodzinne spędzenie wolnego czasu
- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;

sukces towarzyski
- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;

zdrowsze odźywianie
- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Kiełbasy własnego wyrobu

  • Tytuł: Kiełbasy własnego wyrobu
  • Autor: Bernhard Gahm
  • Wydawnictwo Multico
  • Seria Zrób To Sam
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2018
  • Ilość stron: 144
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 41544900207KS
  • Język: polski
  • Podtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
  • Oryginalny tytuł: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
  • Tłumacz: Grabowski Adam
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788370734374
  • EAN: 9788370734374
  • Wymiary: 13.0x19.0x0.8 cm