Kowalewski Kapusta kiszona czerwona 400 g Bio

Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu...
15,47
Cena za kg : 38.68zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 15,55 zł

Opis

Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.

Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.

Szczegóły - Kowalewski Kapusta kiszona czerwona 400 g Bio

Składniki - Kowalewski Kapusta kiszona czerwona 400 g Bio

Ekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal
  • Tłuszcz - <0,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
  • Węglowodany - 2,9 g
  • w tym cukry - 1,0 g
  • Błonnik - 2,7 g
  • Białko - 1,6 g
  • Sól - 1,0 g
  • Witamina C - 18 mg (23 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.

Ostrzeżenia i pozostałe informacje

Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Dane producenta/dystrybutora

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również