Depresja. Jedzenie, które leczy
- Zwierciadło
-
9788381320443
-
48 godzin + czas dostawy
Opis
Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
- 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
- książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło.
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).
Szczegóły - Depresja. Jedzenie, które leczy
- Autorzy: Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
- Wydawnictwo Zwierciadło
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2018
- Ilość stron: 272
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381320443
- Język: polski
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788381320443
- EAN: 9788381320443
- Wymiary: 196 x 247 x 21 mm
- Powiązane tematy: Jak być fit, Książki o depresji dla młodzieży