Domowe wędzenie żywności
-
9788381519205
-
1 dzień + czas dostawy
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i...
29,34 zł
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły - Domowe wędzenie żywności
- Autor: Warren R. Anderson
- Producent RM
- Rok wydania: 2024
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381519205
- Język: polski
- Nr wydania: 10
- ISBN: 9788381519205
- EAN: 9788381519205
- Wymiary: 16.5x23.5 cm
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: