NOWOŚĆ Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Domowe wędzenie żywności

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i...
29,34


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegóły - Domowe wędzenie żywności

  • Autor: Warren R. Anderson
  • Producent RM
  • Rok wydania: 2024
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788381519205
  • Język: polski
  • Nr wydania: 10
  • ISBN: 9788381519205
  • EAN: 9788381519205
  • Wymiary: 16.5x23.5 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Książki kucharskie

Nowości - Książki

Warto zwrócić uwagę na: