Domowe wędzenie żywności
-
9788381519205
-
48 godzin + czas dostawy
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i...
28,23 zł
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły - Domowe wędzenie żywności
- Autor: Warren R. Anderson
- Producent RM
- Rok wydania: 2024
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381519205
- Język: polski
- Nr wydania: 10
- ISBN: 9788381519205
- EAN: 9788381519205
- Wymiary: 16.5x23.5 cm
Dane producenta
Wydawnictwo RM sp. z o.o., Mińska 25, 03-808, Warszawa, Polska, tel. 22 870 60 46, handlowy@rm.com.pl
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też:
Bestsellery - Książki kucharskie
Romantyczne kolacje we dwoje
5,99 zł
PROMOCJA
Cena regularna:
34.95 zł
-83%
Najniższa cena:
9,98 zł
-40%