Księga mięsa
- Wydawnictwo Olesiejuk
-
9788378446118
-
1 dzień + czas dostawy
Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów - od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji - dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Szczegóły - Księga mięsa
- Wydawnictwo Wydawnictwo Olesiejuk
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2017
- Ilość stron: 240
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788378446118
- Język: polski
- Podtytuł: Mięso i kuchnia mięsna
- Oryginalny tytuł: Fleisch Ein wertvolles Lebensmittel bewusst geniefien
- Tłumacz: Skalska Maria
- ISBN: 9788378446118
- EAN: 9788378446118
- Wymiary: 25x27 cm
- Powiązane tematy: Zdrowe nawyki
Dane producenta
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy: