Lima Miso hatcho (na bazie soi) 300 g bio

  • Lima
  • 5411788041256
SKŁADNIKISoja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1...

29.18 zł

Cena za kg : 97.27zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

Opis

SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g

 

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Lima Miso hatcho (na bazie soi) 300 g bio

  • Producent: Lima
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5411788041256
  • EAN: 5411788041256
  • Wymiary: 18 x 15 x 4.5 cm