Lima Miso shiro (pasta z ryżu i soi) 300 g Bio

Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
40,90
Cena za kg : 136.33zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 41,22 zł

W zestawie najtaniej >>

Opis

Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

Szczegóły - Lima Miso shiro (pasta z ryżu i soi) 300 g Bio

Składniki - Lima Miso shiro (pasta z ryżu i soi) 300 g Bio

Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae

(*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna - 812 kJ / 193 kcal
  • Tłuszcz - 4,2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
  • Węglowodany - 29 g
  • w tym cukry: 26 g
  • Błonnik - 2,0 g
  • Białko - 9,1 g
  • Sól - 5,0 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w suchym miejscu.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

Dane producenta/dystrybutora

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również