Bettr Mieszanka na brownie proteinowe 400 g Bio
- Bettr
-
3800233782837
-
1 dzień + czas dostawy
Mieszanka na brownie proteinowe bez dodatku cukrów.
Szczegóły - Bettr Mieszanka na brownie proteinowe 400 g Bio
- Producent: Bettr
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 3800233782837
- EAN: 3800233782837
- Wymiary: 25 x 20 x 3 cm
Składniki - Bettr Mieszanka na brownie proteinowe 400 g Bio
Daktyle w proszku*, mąka gryczana*, substancja słodząca: erytrytol* 15%, skrobia z tapioki*, białko grochu* 6%, białko ryżu* 6%, mąka z orzeszków ziemnych*, kakao alkalizowane w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 5% (kakao w proszku*, regulator kwasowości: węglany potasu), mąka z lnu*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: kwas winowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g:
- Wartość energetyczna: 1576 kJ / 373 kcal
- Tłuszcz: 3,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
- Węglowodany: 62 g
- w tym cukry: 27 g
- Błonnik: 12 g
- Białko: 18 g
- Sól: 1,02 g
Sposób przygotowania i przechowywania
1. Nagrzać piec konwekcyjny do 170°C (lub 185-190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego). Przygotować średniej wielkości blachę do pieczenia (20 x 24 cm lub maksymalnie 22 x 26 cm), lekko ją natłuścić lub wyłożyć papierem do pieczenia.
2. W misce połączyć 60 ml oleju, 250 ml mleka i mieszankę brownie, mieszać, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wlać ciasto na przygotowaną blachę, równomiernie je rozprowadzić.
Zamiast oleju i mleka, można użyć roztopione masło i napój roślinny.
3. Piec przez 20-22 minuty w piecu konwekcyjnym w temperaturze 170°C (lub 185-190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego), aż do upieczenia.
4. Pozostawić do ostygnięcia na co najmniej 15 minut przed pokrojeniem.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
Informacja alergenna
Orzeszki ziemne. Może zawierać orzechy i nasiona sezamu.
Dane producenta
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy: