Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie

Kolejna kulinarna książka Sylwii Majcher, która tym razem odpowie na pytanie, jak przygotowywać posiłki, gdy muszą być one dostosowane do preferencji żywieniowych innych osób: wegan, wegetarian oraz osób jedzących mięso. Zadaniem tej książki będzie takie opracowanie posiłków – śniadań, obiadów,...
36,11 * 49,99 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 35,52 zł

Opis

Kolejna kulinarna książka Sylwii Majcher, która tym razem odpowie na pytanie, jak przygotowywać posiłki, gdy muszą być one dostosowane do preferencji żywieniowych innych osób: wegan, wegetarian oraz osób jedzących mięso.

Zadaniem tej książki będzie takie opracowanie posiłków – śniadań, obiadów, kolacji i dań na różne okazje (urodziny, przyjęcia) – w których znajdą się łatwo dostępne zamienniki i z których będzie można wyeliminować mięso bez większego wysiłku. W duchu zero waste.

Szczegóły - Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie

  • Tytuł: Mniej mięsa
  • Autor: Sylwia Majcher
  • Wydawnictwo Buchmann
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2021
  • Ilość stron: 208
  • Format: 190x240 mm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788328078567
  • Język: polski
  • ISBN: 9788328078567
  • EAN: 9788328078567
  • Wymiary: 19x24 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również