Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie
- Buchmann
-
9788328078567
-
1 dzień + czas dostawy
Kolejna kulinarna książka Sylwii Majcher, która tym razem odpowie na pytanie, jak przygotowywać posiłki, gdy muszą być one dostosowane do preferencji żywieniowych innych osób: wegan, wegetarian oraz osób jedzących mięso. Zadaniem tej książki będzie takie opracowanie posiłków – śniadań, obiadów,...
Opis
Kolejna kulinarna książka Sylwii Majcher, która tym razem odpowie na pytanie, jak przygotowywać posiłki, gdy muszą być one dostosowane do preferencji żywieniowych innych osób: wegan, wegetarian oraz osób jedzących mięso.
Zadaniem tej książki będzie takie opracowanie posiłków – śniadań, obiadów, kolacji i dań na różne okazje (urodziny, przyjęcia) – w których znajdą się łatwo dostępne zamienniki i z których będzie można wyeliminować mięso bez większego wysiłku. W duchu zero waste.
Szczegóły - Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie
- Tytuł: Mniej mięsa
- Autor: Sylwia Majcher
- Wydawnictwo Buchmann
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2021
- Ilość stron: 208
- Format: 190x240 mm
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788328078567
- Język: polski
- ISBN: 9788328078567
- EAN: 9788328078567
- Wymiary: 19x24 cm
- Powiązane tematy: Bądź fit, książki kucharskie na prezent, Czyszczenie magazynu