Pasta Natura Makaron (kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa) conchiglie bezglutenowy 250 g Bio
- Pasta Natura
-
8050534144246
Makaron (kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa) conchiglie bezglutenowy
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Szczegóły - Pasta Natura Makaron (kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa) conchiglie bezglutenowy 250 g Bio
- Producent: Pasta Natura
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 8050534144246
- EAN: 8050534144246
- Wymiary: 30 x 9 x 5 cm
Składniki - Pasta Natura Makaron (kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa) conchiglie bezglutenowy 250 g Bio
Mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g
- Wartość energetyczna: 1365 kJ / 323 kcal
- Tłuszcz: 2,9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
- Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 2,0 g
- Błonnik: 12 g
- Białko: 8,3 g
- Sól: 0,003 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacja alergenna
Może zawierać SOJĘ
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: