Pasta Natura Makaron proteinowy (z groszku i ryżu brązowego) calamarata bezglutenowy 250 g Bio
- Pasta Natura
-
8050534148817
-
1 dzień + czas dostawy
Makaron proteinowy (z groszku i ryżu brązowego) calamarata bezglutenowy
Opis
Makaron proteinowy (z groszku i ryżu brązowego) calamarata bezglutenowy
Szczegóły - Pasta Natura Makaron proteinowy (z groszku i ryżu brązowego) calamarata bezglutenowy 250 g Bio
- Producent: Pasta Natura
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 8050534148817
- EAN: 8050534148817
- Wymiary: 26 x 11 x 7 cm
- Powiązane tematy: Jak być fit, Produkty bezglutenowe z certyfikatem, Produkty bez cukru, Produkty wegańskie, Produkty bezglutenowe, Żywność ekologiczna BIO, Makarony bezglutenowe, produkty proteinowe, Wegańskie śniadanie, Festiwal makaronów, Makarony roślinne, Ekologiczne śniadanie, Produkty wysokobiałkowe
Składniki - Pasta Natura Makaron proteinowy (z groszku i ryżu brązowego) calamarata bezglutenowy 250 g Bio
50 % mąka z zielonego groszku*, 50 % mąka ryżowa pełnoziarnista*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g
- Wartość energetyczna: 1489 kJ / 352 kcal
- Tłuszcz: 2,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
- Węglowodany: 66 g
- w tym cukry: 2,0 g
- Błonnik: 4,8 g
- Białko: 15 g
- Sól: 0,02 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna
Może zawierać SOJĘ
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: