Polmak Makaron Jajeczny Kokardki 400 g

  • Polmak
  • 5908310961910
Na słodko? Na słono? Makaron jajeczny z linii TAK, JAK LUBIĘ! Kokardki doskonale pasują do zapiekanek, sosów i sałatek. Linia stworzona z myślą o pomysłowych, szybkich, sycących obiadach. Jeśli nie wiesz, co przyrządzić na drugie danie, zainspiruj się opakowaniem. Wystarczy nasz makaron i trzy...
4,29
Cena za kg : 10.73zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 3,45 zł

Opis

Na słodko? Na słono? Makaron jajeczny z linii TAK, JAK LUBIĘ!

Kokardki doskonale pasują do zapiekanek, sosów i sałatek. Linia stworzona z myślą o pomysłowych, szybkich, sycących obiadach. Jeśli nie wiesz, co przyrządzić na drugie danie, zainspiruj się opakowaniem. Wystarczy nasz makaron i trzy składniki z Twojej szafki, czy lodówki. Koniec z rozsypanym makaronem w kuchennych szafkach !

Struna znajdująca się w każdej paczce makaronów TAK, JAK LUBIĘ to skuteczny, wygodny i szczelny sposób zamykania i ponownego otwierania.

Szczegóły - Polmak Makaron Jajeczny Kokardki 400 g

  • Producent: Polmak
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5908310961910
  • EAN: 5908310961910
  • Wymiary: 24.5 x 12.5 x 7 cm

Składniki - Polmak Makaron Jajeczny Kokardki 400 g

Mąka z pszenicy durum, mąka pszenicy zwyczajnej, jaja ( 9%)= 2 jaja na kliogram mąki

Wartości odżywcze

  • Wartość energetyczna 1530kj/361 kcal,
  • tłuszcz 2,2g w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g,
  • węglowodany 71g w tym
  • cukry 2,7g,
  • błonnik 2,2g,
  • białko 13g,
  • sól 0,04g

Sposób przygotowania i przechowywania

Makaron wsypać do wrzącej osolonej wody ( 1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferencji, przez 9-10 minut na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 5C do 25C.

Informacja alergenna

Jaja

Dane producenta/dystrybutora

Wytwórnia Makaronu Domowego Polmak, 21-075 Ludwin Ludwin Kolonia 58

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również