Polska kuchnia regionalna

Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami? Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta...
19,62
Opis
Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami?
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.
Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych ? zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.

Szczegóły - Polska kuchnia regionalna

  • Wydawnictwo Wydawnictwo Olesiejuk
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2018
  • Ilość stron: 224
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788327477712
  • Język: polski
  • ISBN: 9788327477712
  • EAN: 9788327477712
  • Wymiary: 185X245

Dane producenta

Dressler Dublin sp. z o.o., Poznańska 91, 05-850 Ożarów Mazowiecki, Polska, wydawnictwo@dressler.com.pl, tel. +48 22 733 50 00

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Kuchnia i diety

Nowości - Książki