Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku

Jagody goi, nasiona chia, amarantus, sok noni – brzmi egzotycznie, prawda? Natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – brzmi wyjątkowo… swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli tak zwanej superżywności, którą stanowią artykuły o wyjątkowym bogactwie dobroczynnych...
28,38 * 39,99 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 26,62 zł

Opis

Jagody goi, nasiona chia, amarantus, sok noni – brzmi egzotycznie, prawda? Natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – brzmi wyjątkowo… swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli tak zwanej superżywności, którą stanowią artykuły o wyjątkowym bogactwie dobroczynnych składników odżywczych.
Mało kto wie, że jagody goi z powodzeniem można zastąpić żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. W polskich sadach, na polach i w ogrodach jest pełno produktów, które mogą konkurować z zagranicznymi superfoods.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacać swoją dietę o cenne składniki, korzystając z łatwo dostępnych, sezonowych, krajowych produktów, w tym warzyw, owoców, ziół, zbóż, orzechów i nasion. Poznasz wartość odżywczą poszczególnych superfoods i ich prozdrowotne składniki. Zdobędziesz wiedzę, w jakich stanach i chorobach pomagają.
Ciesz się bogactwem superfoods przez cztery pory roku!

Szczegóły - Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku

  • Autor: Agata Lewandowska
  • Wydawnictwo RM
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2021
  • Ilość stron: 224
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788381512039
  • Język: polski
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788381512039
  • EAN: 9788381512039
  • Wymiary: 16x23.5 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również