NOWOŚĆ Ryby i owoce morza

Ryby i owoce morza

  • 9788379718047
  • 2 dni
Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym na ponad 500 zdjęciach zilustrowane zostały krok po kroku podstawowe techniki oczyszczania i przyrządzania w domu najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków. Publikację otwiera bogate wprowadzenie z opisem proponowanych w potrawach ryb i...

29.05 zł

-17%

35.00 zł

Dodaj do schowka

Opis

Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym na ponad 500 zdjęciach zilustrowane zostały krok po kroku podstawowe techniki oczyszczania i przyrządzania w domu najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków. Publikację otwiera bogate wprowadzenie z opisem proponowanych w potrawach ryb i owoców morza. Książka podzielona jest na 3 rozdziały: ryby, mięczaki i skorupiaki. Pierwsze strony każdego rozdziału poświęcone są podstawowym technikom oczyszczania i filetowania, a w niektórych przypadkach gotowania owoców morza i skorupiaków.

Dzięki licznym przepisom można ponownie docenić niektóre gatunki ryb, mniej znane, lecz bardzo smaczne. Nie brakuje przepisów z popularnym tuńczykiem, labraksem czy dobrze znaną doradą. Są też ryby równie smaczne, tak samo proste do przyrządzenia, a przy tym znacznie tańsze, ponieważ mniej modne. Wszystkie przepisy opisane są krok po kroku, opatrzone pięknymi zdjęciami wykonanymi z góry, w tym także potrzebnych składników. Wystarczy rzucić okiem na zdjęcia, żeby dowiedzieć się, co potrzebne jest do gotowania i jakie są kolejne etapy realizacji przepisu prowadzące do jego perfekcyjnego wykonania.

Szczegóły - Ryby i owoce morza

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Jedność
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2019
  • Ilość stron: 224
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788379718047
  • Język: polski
  • Podtytuł: Szkoła gotowania krok po kroku
  • Tłumacz: Tkaczyk- Borówka Edyta
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788379718047
  • EAN: 9788379718047
  • Wymiary: 20.0x24.0x1.5 cm

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt