Sady Wincenta Sok 100% jabłkowy z mango naturalnie mętny tłoczony NFC 330 ml
- Sady Wincenta
-
5902869470534
-
1 dzień + czas dostawy
Sok jabłkowy 80% mango 20%, naturalnie mętny, otrzymywany w wyniku tłoczenia miazgi jabłkowej bez udziału enzymów, filtrowany, pasteryzowany, bez dodatku jakichkolwiek substancji dodatkowych. Rozlewany na gorąco w atmosferze azotu i pakowany w systemie „bag in box” do worków, butelek szklanych oraz...
4,59 zł
Cena za L :
13.91zł
Opis
Sok jabłkowy 80% mango 20%, naturalnie mętny, otrzymywany w wyniku tłoczenia miazgi jabłkowej bez udziału enzymów, filtrowany, pasteryzowany, bez dodatku jakichkolwiek substancji dodatkowych. Rozlewany na gorąco w atmosferze azotu i pakowany w systemie „bag in box” do worków, butelek szklanych oraz kubków PP.
Szczegóły - Sady Wincenta Sok 100% jabłkowy z mango naturalnie mętny tłoczony NFC 330 ml
- Producent: Sady Wincenta
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 5902869470534
- EAN: 5902869470534
- Wymiary: 15.5 x 6.5 x 6.5 cm
- Powiązane tematy: Soki i napoje na święta, Przygotowania do sylwestra, Produkty bez cukru, Napoje bez cukru, Produkty wegańskie, Soki i nektary, Orzeźwiające napoje, Produkty bezglutenowe, Napoje na sylwestra, Zakupy świąteczne - Niezbędnik na Święta 2024, sezonowosc - custom_label_2, Zdrowa żywność
Składniki - Sady Wincenta Sok 100% jabłkowy z mango naturalnie mętny tłoczony NFC 330 ml
Sok jabłkowy 80%, mango 20%.
Wartości odżywcze
W 100 ml:
- Wartość energetyczna około 46 kcal / 194 kJ,
- Cukry ogółem 9,8 / 100 ml,
- Popił ogólny: 0,6 / 100 ml,
- Błonnik pokarmowy: 0,1 g / 100 ml,
- Tłuszcz całkowity: 0,10 g / 100 ml,
- Sól 0,01 g / 100 ml,
- Węglowodany przyswajalne 11,4 g / 100 ml,
- Białko 0,20 / 100 ml,
- Kwasy tłuszczowe nasycone 0,10 / 100 ml,
- Sód 30 mg / 1 litr.
Sposób przygotowania i przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane producenta
Gospodarstwo Sadownicze Wincenty Krzyżak, Żmiąca 208 34-603 Ujanowice, Polska, biuro@sadywincenta.pl
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: