Schar Ciabatta - bułki do zapiekania 200 g

Dieta bezglutenowa polega na bezwzględnej eliminacji z pożywienia produktów zawierających w składzie gluten. Gluten z natury występuje w: pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie, orkiszu i pszenżycie. Dopuszczalna ilość glutenu w produkcie poniżej 20 ppm = 0,02%, co muszą potwierdzić badania w...
11,99
Cena za kg : 59.95zł
Opis

Dieta bezglutenowa polega na bezwzględnej eliminacji z pożywienia produktów zawierających w składzie gluten. Gluten z natury występuje w: pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie, orkiszu i pszenżycie. Dopuszczalna ilość glutenu w produkcie poniżej 20 ppm = 0,02%, co muszą potwierdzić badania w akredytowanym laboratorium.

Firma Schar jest numerem 1 w Europie w produkcji bezglutenowej mąki, chleba, makaronów, przekąsek, ciastek i słodyczy. Ciabata to bezglutenowy produkt. Smaczna ciabata w 100% odzwierciedla smak tradycyjnego pieczywa.

Szczegóły - Schar Ciabatta - bułki do zapiekania 200 g

  • Producent: Schar
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 8008698010259
  • EAN: 8008698010259
  • Wymiary: 6.6 x 24.1 x 13.3 cm

Składniki - Schar Ciabatta - bułki do zapiekania 200 g

Skrobia kukurydziana, woda, mąka kukurydziana, włókno roślinne (psyllium), mąka ryżowa, dekstroza, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; białko sojowe, olej słonecznikowy, drożdże, sól, środek zakwaszający: kwas winowy, kwas cytrynowy.

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna Kcal 241 / Kj 1019
  • Tłuszcz 3 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
  • Węglowodany 46 g, w tym
  • Cukry 2,7 g
  • Białko 3,9 g
  • Błonnik 7,4 g
  • Sól 1,1 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna

Alergeny obecne w zakładzie: sezam, laktoza, łubin, soja, dwutlenek siarki, jaja, orzechy arachidowe

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowości - Produkty spożywcze i Delikatesy