Schnitzer Chleb kukurydziany z ziarnami słonecznika bezglutenowy 500 g Bio

SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana* 28 %, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), ziarna słonecznika* 6 %, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* 2 %, olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, białko grochowe*, sól morska, drożdże*, substancje zagęszczające: guma...

21.15 zł

Cena za kg : 42.3zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

Opis

SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana* 28 %, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), ziarna słonecznika* 6 %, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* 2 %, olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, białko grochowe*, sól morska, drożdże*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowy chleb z dodatkiem ziaren słonecznika to idealne syte śniadanie lub kolacja. Można go zabrać jako przekąska w pracy, podróży.
Dodaj ulubione dodatki i delektuj się niebanalnym smakiem.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 935 kJ/223 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 3,2 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMu, SOJĘ, ŁUBIN i JAJA

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po rozpakowaniu włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika.
Piec w temp. 200° C przez 15 min lub przekroić na pojedyńcze kromki i opiekać w tosterze przez 2 minuty.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Schnitzer Chleb kukurydziany z ziarnami słonecznika bezglutenowy 500 g Bio

  • Producent: Schnitzer
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 4022993045222
  • EAN: 4022993045222
  • Wymiary: 21.5 x 14.5 x 9.5 cm

Inni Klienci kupili również