Schnitzer Kukurydziany spód do pizzy bezglutenowy 100 g Bio

Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.
12,27
Cena za kg : 122.7zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 12,35 zł

Opis

Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

Szczegóły - Schnitzer Kukurydziany spód do pizzy bezglutenowy 100 g Bio

Składniki - Schnitzer Kukurydziany spód do pizzy bezglutenowy 100 g Bio

34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*    

*Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
  • Tłuszcz: 5,3 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
  • Węglowodany: 51 g
  • w tym cukry: 2,3 g
  • Błonnik: 5,8 g
  • Białko: 4,3 g
  • Sól: 1,6 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane producenta/dystrybutora

Bio Planet S.A. Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również