Targroch Cukier kokosowy 250 g

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru. Sposób użycia: Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier. Można dodać do...

7.29 zł

Cena za kg : 29.16zł

Dodaj do schowka

Opis

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru. Sposób użycia: Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier.
Można dodać do koktajli, napojów zimnych lub gorących, deserów.

Składniki: 100% cukier kokosowy

Informacja o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1598 kJ / 382 kcal, Tłuszcz 93,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 91,5 g, Węglowodany 0,4 g w tym cukry 0,4 g, Błonnik 1,9 g, Białko 1,1 g, Sól 0 g

Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Opakowanie 250 g zawiera 25 sugerowanych porcji.

Kraj pochodzenia: Indonezja

Dane producenta: TAR-GROCH-FIL T. Krakowski, M. Kijowski, E. Drożdż, J. Drożdż Sp. J., Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn, tel. (14)66-36-104

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Targroch Cukier kokosowy 250 g