Targroch Cukier kokosowy 500 g

Cukier kokosowy Kraj pochodzenia: Indonezja Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru. Sposób użycia: Stosować w takim...

11.99 zł

Cena za kg : 23.98zł

Dodaj do schowka

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Cukier kokosowy

Kraj pochodzenia: Indonezja


Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru. Sposób użycia: Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier.
Można dodać do koktajli, napojów zimnych lub gorących, deserów.
Informacja o alergenach –W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające
gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia
w produkcie tych surowców.
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza produktu W 100 g W porcji 10 g %RWS* w 10 g
Wartość energetyczna 1598 kJ/ 382 kcal 160 kJ/38 kcal 1,90%
Węglowodany
-w tym cukry 93,4 g
91,5 g 9,34 g
9,15 g 3,6 %
10,2 %
Tłuszcz
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
0,4 g 0,04 g
0,04 g 0,06 %
0,2 %
Białko 1,1 g 0,11 g 0,22%
Błonnik 1,9 g 0,19 g -
Sól 0 g 0 g -
*RWS- Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Opakowanie 500 g zawiera 50 sugerowanych porcji.
Producent: TAR-GROCH-FIL T. Krakowski, M. Kijowski, E. Drożdż, J. Drożdż Sp. J.,
Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn, tel. (14)66-36-104