Targroch Polskie Pestki dyni łuszczone 500 g

Dynia łuszczona , Kraj pochodzenia: Polska ? Źródło białka ? źródło błonnika pokarmowego Dynia jest naturalnym źródłem: • Tiaminy ( Witaminy B1 ) - która wspomaga prawidłową pracę serca • Magnezu – który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i zniżenia. Pomaga w prawidłowym...

10.99 zł

Cena za kg : 21.98zł

Dodaj do schowka

Opis

Polskie pestki dyni łuszczone Targroch to wygodna przekąska, która jest nie tylko smaczna, ale także bardzo zdrowa. Dzięki temu, że pestki dyni są już pozbawione łupin, można je zabrać ze sobą do pracy, szkoły czy na wycieczkę i sięgać po nie, by zaspokoić pierwszy głód i dodać sobie energii. Są doskonałym źródłem białka i cynku. Choć są bardzo smaczne i sprawdzą się doskonale jako po prostu chrupiący przysmak bez żadnych dodatków, to są także świetnym dodatkiem do musli, ciast i domowego pieczywa.

Polskie łuszczone pestki dyni Targroch można wykorzystać też w:

  • sałatkach, szczególnie po prażeniu na patelni, które wydobywa z nich ciekawą orzechową nutę
  • burgerach warzywnych, dla urozmaicenia konsystencji i podniesienia wartości odżywczych
  • ciastkach i ciastach
  • domowym chlebie z ziarnami

Pestki dyni marki Targroch pochodzą z Polski i powstają z zachowaniem najwyższej jakości, dzięki czemu są pyszne i aromatyczne. Zawierają bardzo dużo błonnika pokarmowego. Oprócz tego bogate są też w tiaminy, fosfor, potas i wiele innych mikroelementów korzystnych dla zdrowia.

Informacja alergenna: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Sposób przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Szczegóły - Targroch Polskie Pestki dyni łuszczone 500 g

Opinie
(1)

Ocena 
Agnieszka P. 2019-05-16 17:13:28

Smaczne i świeże, polecam!

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt