The Bridge Deser ryżowy z kakao bez glutenu 4 x110 g Bio

Deser ten to świetna przekąska w ciągu dnia. Składniki: woda źródlana, włoski ryż* 14,4%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone kakao* 2,5%, olej słonecznikowy, masło kakaowe*, tapioka*, algi morskie (Lithothamnium calcareum 0,4%), olej z krokosza bawarskiego*, sól morska. Zagęszczacz: mączka chleba...

10.99 zł

Cena za kg : 24.98zł

Dodaj do schowka

Opis

Deser ten to świetna przekąska w ciągu dnia.

Składniki: woda źródlana, włoski ryż* 14,4%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone kakao* 2,5%, olej słonecznikowy, masło kakaowe*, tapioka*, algi morskie (Lithothamnium calcareum 0,4%), olej z krokosza bawarskiego*, sól morska. Zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego*, karagen * składniki z upraw ekologicznych

Wartość energetyczna: 444 kJ (134kcal) / 488 kJ (147 kcal), tłuszcz 6,0 g / 6,6 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,0 g / 2,2 g, w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe 2,0 g / 2,2 g, w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe 2,0 g / 2,2 g, węglowodany 19g / 21 g, w tym cukry 10 g / 11 g, błonnik 1,0 g / 1,1 g, białko 1,0 g / 0,5 g, sól 0,10 g / 0,11 g

Sposób użycia i przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3-4 dni.

Dane producenta: The Bridge s.r.l. via Marcigaglia

Szczegóły - The Bridge Deser ryżowy z kakao bez glutenu 4 x110 g Bio

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt