The Bridge Krem ryżowy do gotowania bez glutenu 200 ml EKO 200 ml Bio

Śmietanka ta jest świetną alternatywą dla śmietanki z mleka krowiego. Składniki: woda źródlana, włoski ryż* (30%), olej słonecznikowy*, zagęszczacz (mączka nasion chleba świętojańskiego*, karagen), sól morska * składniki z upraw ekologicznych Wartość energetyczna: 177 kcal / 747 kJ, tłuszcz 7,7 g,...

5.29 zł

Cena za L : 26.45zł

Dodaj do schowka

Opis

Śmietanka ta jest świetną alternatywą dla śmietanki z mleka krowiego.

Składniki: woda źródlana, włoski ryż* (30%), olej słonecznikowy*, zagęszczacz (mączka nasion chleba świętojańskiego*, karagen), sól morska * składniki z upraw ekologicznych

Wartość energetyczna: 177 kcal / 747 kJ, tłuszcz 7,7 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,8 g, w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe 3,4 g, w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe 3,5 g, węglowodany 25,3 g, w tym cukry 3,8 g, błonnik 0,2 g, białko 1,7 g, sól 0,2 g

Sposób użycia i przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3-4 dni.

Dane producenta: The Bridge s.r.l. via Marcigaglia

Szczegóły - The Bridge Krem ryżowy do gotowania bez glutenu 200 ml EKO 200 ml Bio

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt