Wędzenie ryb

Jak wybudować wędzarnię, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? W tej książce znajdziesz odpowiedzi na te i inne pytania dotyczące wędzenia ryb. Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnych metod wynikających z...
18,64 * 29,90 zł
*cena detaliczna

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 18,21 zł

Opis

Jak wybudować wędzarnię, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? W tej książce znajdziesz odpowiedzi na te i inne pytania dotyczące wędzenia ryb.
Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnych metod wynikających z niejednakowych zakresów temperatur i ich działania. Rozróżnia się więc wędzenie zimne, gorące i wędzenie z równoczesnym pieczeniem.
Autor prezentuje każdą z tych metod, podaje sposoby postępowania z rybą, by jak najdłużej zachowała świeżość. Opisuje też poszczególne gatunki ryb, sposób ich przygotowania do wędzenia i przepisy na pyszne potrawy z ich wykorzystaniem.
Praktyczny poradnik dla wszystkich amatorów wędzonych ryb!

Szczegóły - Wędzenie ryb

  • Autor: Tadeusz Barowicz
  • Wydawnictwo Rea
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Ilość stron: 128
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788379932900
  • Język: polski
  • ISBN: 9788379932900
  • EAN: 9788379932900
  • Wymiary: 16.5x23.3x1 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również