Ziaja Jeju czarny cukrowy peeling do ciała 200 ml

Czarny cukrowy peeling do ciała z nutą mango, kokosa i papai. Słodko-orzeźwiająca formuła czarnego cukrowego peelingu do ciała, skutecznie złuszcza naskórek, zapewniając efekt gładkiej i pachnącej skóry. Preparat testowany dermatologicznie.Kluczowe składniki:- olej z kamelii japońskiej z wyspy Jeju...

20.59

Cena za L : 102.95zł

Dodaj do schowka

Opis

Czarny cukrowy peeling do ciała z nutą mango, kokosa i papai. Słodko-orzeźwiająca formuła czarnego cukrowego peelingu do ciała, skutecznie złuszcza naskórek, zapewniając efekt gładkiej i pachnącej skóry. Preparat testowany dermatologicznie.

Kluczowe składniki:
- olej z kamelii japońskiej z wyspy Jeju koi, nawilża i regeneruje skórę
- węgiel binchotan usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum
- wyciąg z czystka skuteczny w pielęgnacji cery trądzikowej
- brahmi łagodzi i chroni przed podrażnieniami
- masło shea odżywia i ujędrnia skórę

Sposób użycia: Peeling nanieść na zwilżoną skórę, masować okrężnymi ruchami. Spłukać ciepłą wodą. Stosować 2-3 razy w tygodniu.

Składniki - Ziaja Jeju czarny cukrowy peeling do ciała 200 ml

Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Charcoal Powder, Camellia Japonica Seed Oil, Bacopa Monniera Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrogenated Castor Oil.

Sposób przygotowania i przechowywania

Peeling nanieść na zwilżoną skórę, masować okrężnymi ruchami. Spłukać ciepłą wodą. Stosować 2-3 razy w tygodniu.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Ziaja Jeju czarny cukrowy peeling do ciała 200 ml

  • Producent: Ziaja
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5901887045205
  • EAN: 5901887045205

Inni Klienci kupili również