Gluten Out Spód do pizzy 230 g
- Gluten Out
-
5904610312827
-
48 godzin + czas dostawy
- Promocja:
- Nowości spożywcze
Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealne płótno dla Twoich kulinarnych inspiracji. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.
Szczegóły - Gluten Out Spód do pizzy 230 g
- Producent: Gluten Out
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 5904610312827
- EAN: 5904610312827
- Wymiary: 2 x 31 x 31 cm
Składniki - Gluten Out Spód do pizzy 230 g
Mieszanka na ciasto [mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.
Wartości odżywcze
w 100 g:
- Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal
- Tłuszcz: 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 42,7 g
- w tym cukry: 3,0 g
- Błonnik: 2,6 g
- Białko: 1,8 g
- Sól: 0,4 g
Sposób przygotowania i przechowywania
- Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki
- Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
- Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć wciągu 2 dni.
Ostrzeżenia i pozostałe informacje
Opakowanie zawiera saszetkę z pochłaniaczem tlenu – NIE DO SPOŻYCIA!